Prostreno.cz

Dušené hovězí plátky

Marinované , dušené , šťavnaté hovězí plátky s cibulí .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 584 kJ / 139 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězího masa - loupaná plec ,hovězí kýta
  • 0.5 ks bílé cibule - oloupaná, nakrájená na plátky
  • 0.5 ks červené cibule - oloupaná, nakrájená na plátky
  • 300 ml hovězího vývaru
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • Na marinádu
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce worcestrové omáčky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 5 lžic citronové šťávy
  • Na ozdobu
  • 0.5 ks červené cibule - oloupaná, nakrájená na plátky
  • 0.5 ks bílé cibule - oloupaná, nakrájená na plátky

Postup přípravy

  1. Ingredience na marinádu prošlehejte v malé misce.
  2. Maso nakrájejte na plátky ,potřete je z obou stran marinádou ,dejte je do misky, nahoru položte na plátky nakrájenou červenou cibuli a bílou cibuli přikryjte a nechte přes noc v chladničce.
  3. Plátky masa i s marinádou a cibulí dejte do kastrolu, nebo rendlíku .
  4. Maso osolte ,opepřete ,přidejte vývar ,přikryjte a duste doměkka.
  5. Podávejte ozdobené plátky bílé a červené cibule.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,50g
  • Sacharidy:

    149,50g
    • Cukry:

      26,80g
  • Tuky:

    22,25g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 139 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí plátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat