Prostreno.cz

Rybí podkovy na másle

Ryba pečená v troubě s bramborami .

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 268 kJ / 64 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy10g
tuky2g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 500 g vařených brambor - nakrájené na plátky
  • 5 lžic rozpuštěného másla
  • 0.5 lžíce sušeného oregana
  • 1 lžička soli
  • 2 ks rybí podkovy á 200 g - losos , sumec , kapr
  • Na posypání
  • 0.5 lžíce nastrouhané citronové kůry
  • Na vymazání
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 ° C.
  2. Do malého , vymazaného pekáčku rozprostřete plátky brambor a osolte je.
  3. Brambory pokapejte 2 lžícemi másla , dejte je do předehřáté trouby a pečte je 10 minut.
  4. Brambory otočte , přidejte k nim osolené rybí podkovy, posypte je oreganem , citronovou kůrou , pokapejte máslem a dejte je do trouby .Pečte 15-20 minut – podle velikosti porce ryby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,97g
  • Sacharidy:

    78,30g
    • Cukry:

      0,53g
  • Tuky:

    110,56g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 64 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

19

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rybí podkovy na másle

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat