Prostreno.cz

Telecí guláš s řapíkatým celerem a pórkem

Telecí maso je považováno za dietní , je měkčí a šťavnatější než maso hovězí. Guláš je jednoduchý a když není telecí, je vynikající i z vepřového masa .

05.10.2022 Mikeš
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

479 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Telecí maso nakrájejte na kostky .
  2. Očištěný pórek a celer nakrájejte na plátky.
  3. Na sádle nechte zpěnit cibuli,přidejte maso , posypte ho paprikou a krátce ho opečte.
  4. Přidejte česnek,maso osolte,opepřete ,zalijte vývarem a duste doměkka.
  5. Přibližně v polovině dušení přisypte k masu pórek a celer.Duste až je maso měkké. Podle potřeby přidejte vývar.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    147,08 g
  • Sacharidy:

    43,37 g
    • Cukry:

      6,48 g
  • Tuky:

    38,96 g
  • Vláknina:

    3,17 g

Aktivita pro spálení:

341 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

101

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí guláš s řapíkatým celerem a pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba