Ingredience na
- K přípravě
- 1 ks
malý květák
- 1 ks
cibule
- oloupaná, nakrájená na kostičky
- 1 lžíce
oleje
- 1 lžíce
másla
- 3 špetky
soli
- 1 ks
chilli paprička bez semínek
- nakrájená nadrobno
- 1 stonek
řapíkatého celeru
- očištěný , nakrájený na malé kousky
- 1 stroužek
česneku
- oloupaný , nakrájený na plátky
- 2 l
vody
- 1 lžíce
bio zeleninového bujónu
- Na ozdobu
- 1 ks
červená chilli paprička
- nakrájená na tenké plátky
- Na posypání
- 1 ks
vanička čerstvé řeřichy
TIP:
Papričky si vyberte ty s nízkou pálivostí, můžou být i například beraní rohy, některé pálí jen minimálně .