Prostreno.cz

Vepřové kotlety dušené v troubě

Jídlo z jednoho pekáčku. Šťavnaté vepřové kotlety dušené s cibulí a česnekem .

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 1131 kJ / 270 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy37g
tuky11g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 ks vepřové kotlety s kostí
  • 2 ks velké červené cibule - nakrájené na kostičky
  • 4 stroužky česneku - oloupané , nakrájený na plátky
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky mletého černého pepře
  • 1.5 lžičky mleté uzené papriky
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 250 ml masového vývaru
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  1. Kotlety na okrajích nařízněte , osolte je ,opepřete a obalte je v hladké mouce.
  2. V malém pekáčku rozehřejte olej.
  3. Na rozehřátém oleji kotlety z obou stran zprudka opečte.
  4. K masu přisypte nakrájenou cibuli a česnek .
  5. Maso posypte mletou paprikou, podlijte vývarem a přikryté duste doměkka v troubě předehřáté na 190°C .
  6. Maso dopečte odkryté .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,50g
  • Sacharidy:

    232,50g
    • Cukry:

      17,20g
  • Tuky:

    117,18g
  • Vláknina:

    64,00g

Aktivita pro spálení: 270 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety dušené v troubě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat