Prostreno.cz

Telecí maso s hráškem

Dušené , jemné telecí maso , doplněné hráškem : pár ingrediencí a skvělý výsledek.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 804 kJ / 192 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy17g
tuky6g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g telecího masa - kýta ,plec, nebo hrudi
  • 3 špetky soli
  • 2 lžíce másla
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks velká, bílá cibule - oloupaná, nakrájená na plátky
  • 300 ml silného masového vývar
  • 500 g hrášku - čerstvý, nebo mražený
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky, maso osolte a obalte v mouce. .
  2. V hrnci na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a opečte ho.
  3. Maso podlijte vývarem a duste doměkka.
  4. K měkkému masu přisypte hrášek a duste ještě 10 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,80g
  • Sacharidy:

    91,00g
    • Cukry:

      5,80g
  • Tuky:

    184,80g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 192 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí maso s hráškem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat