Prostreno.cz

Treska s koprovou omáčkou

Treska s jednoduchou omáčkou .

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 335 kJ / 80 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny20g
sacharidy0g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 750 g filé tresky - nejlépe chlazené
  • 1 lžička soli
  • Na omáčku
  • 0.5 svazku kopru
  • 250 ml crème fraîche 30 % tuku - nebo zakysané 20% smetany
  • 1 lžička strouhaného křenu
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Rybí filé nakrájejte na 4 porce , filé osolte a uložte ho do zapékací misky .
  3. Kopr nasekejte a smíchejte se smetanou , křenem a solí .
  4. Na každý kousek ryby dejte trochu ochucen smetany .
  5. Pečte v předehřáté troubě přibližně 20 minut .
  6. K takto připravené rybě se hodí mrkvový salát a vařené brambory.

TIP:

Obecně platí, že čím víc tuku zakysaná smetana má, tím hutnější, jemnější a výraznější chuť s ní jídlo získá. Méně tučné smetany jsou vhodné hlavně pro studenou kuchyni ,například k přípravě zeleninových , nebo ovocných salátů .




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    21,00g
  • Sacharidy:

    11,10g
    • Cukry:

      6,00g
  • Tuky:

    0,90g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 80 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska s koprovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat