Prostreno.cz

Treska s koprovou omáčkou

Treska s jednoduchou omáčkou .

24.01.2023 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

94 kJ / 22 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


  • K přípravě
  • 187,5 g filé tresky - nejlépe chlazené
  • 0,25 lžičky soli
  • Na omáčku
  • 0,13 svazku kopru
  • 62,5 ml crème fraîche 30 % tuku - nebo zakysané 20% smetany
  • 0,25 lžičky strouhaného křenu
  • 0,5 špetky soli

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Rybí filé nakrájejte na 4 porce , filé osolte a uložte ho do zapékací misky .
  3. Kopr nasekejte a smíchejte se smetanou , křenem a solí .
  4. Na každý kousek ryby dejte trochu ochucen smetany .
  5. Pečte v předehřáté troubě přibližně 20 minut .
  6. K takto připravené rybě se hodí mrkvový salát a vařené brambory.

TIP:

Obecně platí, že čím víc tuku zakysaná smetana má, tím hutnější, jemnější a výraznější chuť s ní jídlo získá. Méně tučné smetany jsou vhodné hlavně pro studenou kuchyni ,například k přípravě zeleninových , nebo ovocných salátů .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,00 g
  • Sacharidy:

    18,10 g
    • Cukry:

      6,00 g
  • Tuky:

    1,90 g
  • Vláknina:

    5,00 g

Aktivita pro spálení:

22 kcal
2

minut jízdy na kole

2

minut běhu

6

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

křen

48 kcal / 100g
B1 g
S11 g
T0,5 g

creme fraiche

327 kcal / 100g
B2 g
S2 g
T30 g

květy kopru

43 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s koprovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba