Ingredience na
- K podávání
- 1 ks
zelená chilli paprička
- nakrájená na tenké plátky
- K přípravě
- 700 g
jehněčí kýty
- nakrájené na kostky
- 1 lžíce
čerstvého strouhaného zázvoru
- 3 stroužky
česneku
- oloupaný nakrájený na plátky
- 4 lžíce
oleje
- 2 lžíce
másla
- 0.5 lžičky
soli
- 1 špetka
chilli prášku
- 600 ml
vody
- 0.5 lžíce
koření Garam Masala
- 0.5 lžíce
bramborového škrobu
- Na posypání
- 1 ks
bio citron
- kůra nakrájená na nudličky
- 2 snítky
čerstvého koriandru
TIP:
Koření Garam Masala je tradiční indická směs bez soli s vůní římského kmínu a hřebíčku.