Prostreno.cz

Nakládaná lahůdková cibulka

Čerstvou lahůdkovou cibulku si můžete koupit během celého roku .Vyzkoušejte si cibulku naložit. Získáte skvělou chuťovku .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 35min

    25min příprava

    10min vaření

  • 51 kJ / 12 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy2g
tuky0g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 kg lahůdkové cibule
  • 1 snítka čerstvého rozmarýnu
  • 500 ml vody - na nálev
  • 120 ml jablečného octa - na nálev
  • 2 lžíce pískového cukru - na nálev
  • 2 lžíce hořčičných semínek - na nálev
  • 1 lžička soli - na nálev

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a odstraňte stonky .
  2. Vodu přiveďte k varu , přidejte sůl a pískový cukr.
  3. Míchejte ,až se cukr a sůl rozpustí .
  4. Vodu odstavte z ohně a do vody vmíchejte ocet.
  5. Na dno sklenic nasypte hořčičná semínka , přidejte cibuli , kousek rozmarýnu a zalijte ji horkým nálevem.
  6. K přípravě je nejlépe použít zavařovací sklenici s patentním uzávěrem a těsnící gumičkou, aby šla dobře otevírat a znovu uzavírat. Konzumovat můžete už druhý den.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,10g
  • Sacharidy:

    150,10g
    • Cukry:

      99,80g
  • Tuky:

    15,42g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 12 kcal

1

minut jízdy na kole

1

minut běhu

3

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Nakládaná lahůdková cibulka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat