Ingredience na
- K přípravě
- 1.2 kg
hovězí hrudi bez kosti
- 5 lžic
oleje
- 2 ks
cibule
- oloupané ,nakrájené na plátky
- 2 ks
velké mrkve
- oloupané , nakrájená na plátky
- 2 stonky
řapíkatého celeru
- očištěné , nakrájené na plátky
- 300 g
drcených konzervovaných rajčat
- 4 stroužky
česneku
- oloupaný , nakrájený na polovinu
- 2 lžíce
jablečného octa
- 500 ml
hovězího nebo kuřecího vývaru
- 0.5 lžičky
soli
- 0.5 lžičky
mletého pepře
TIP:
K přípravě tohoto receptu se skvěle hodí římský hrnec. Hrnec je určený k pečení a zapékání masa, brambor a zeleniny. Teplota uvnitř je rovnoměrně rozložená, takže výsledný pokrm je propečený a maso si uchová šťávu.