Prostreno.cz

Rybí filé s řapíkatým celerem

Jednoduchý recept na přípravu rybího filé v troubě.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 310 kJ / 74 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky6g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce filety oblíbené ryby - á 180 -200 g
  • 1 lžička soli
  • 4 špetky hrubě mletého pepře
  • 2 stonky řapíkatého celeru - očištěný , nakrájený na kousky
  • 1 hrnek zelené petrželky - pouze lístky bez stonku
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 0.5 lžíce medu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 špetka soli
  • Na vymazání
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 175 ° C .
  2. Plech vymažte olejem .
  3. Rybí filety osolte , opepřete a položte je na plech .
  4. Plech s rybím filé dejte na 15 -20 minut do předehřáté trouby. Záleží na velikosti filé .
  5. Nakrájený celer nasypte do misky , přidejte olivový olej ,citronovou šťávu , med , 1 špetku soli , lístky petrželky a vše důkladně promíchejte.
  6. Ryby vyndejte z trouby , posypte je připraveným celerem a dejte zpět na 10 minut do trouby.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,20g
  • Sacharidy:

    109,60g
    • Cukry:

      83,00g
  • Tuky:

    200,50g
  • Vláknina:

    1,00g

Aktivita pro spálení: 74 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s řapíkatým celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat