Prostreno.cz

Polévka z růžičkové kapusty

Recept na rychlou polévku, která vám doplní vitamíny.

16.11.2011 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

337 kJ / 80 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytou růžičkovou kapustu nakrájejte na poloviny, očištěné žampióny nakrájejte na plátky.
  2. V hrnci na másle orestujte oloupanou, nakrájenou šalotku, přidejte houby, tymián a restujte 3 minuty. Zalijte vývarem, přidejte růžičkovou kapustu, přikryjte a vařte 15-20 minut.
  3. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  4. Vařící polévku rozdělte na talíře, přidejte na kostičky nakrájený sýr a pár kuliček růžového pepře.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,30 g
  • Sacharidy:

    188,30 g
    • Cukry:

      24,20 g
  • Tuky:

    122,87 g
  • Vláknina:

    71,00 g

Aktivita pro spálení:

80 kcal
10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

23

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka Minestrone trochu jinak

(19 hlasů)
35min
500 kJ

Polévka s bílým zelím

(19 hlasů)
25min
144 kJ

Polévka ze záhonku

(27 hlasů)
25min
504 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
03.05.2016
Avatar moniika
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z růžičkové kapusty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba