Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Polévka ze záhonu je už podle názvu zeleninová vitaminová bomba. Italský venkov v krajině Chianti hází do hrnce bílé fazolky s čerstvým špenátem, nechá je bublat. Jako správný Ital ji Emanuele Ridi ještě ozdobí hoblinkami parmezánu a dochutí olivovým olejem. Chutná to báječně! Co víc dodat? Třeba bílé víno a křupavé bílé pečivo.
10min příprava
15min vaření
energetická hodnota na 100g
náročnost
Bílkoviny:
Sacharidy:
Cukry:
Tuky:
Vláknina:
minut jízdy na kole
minut běhu
minut uklízení
Reklama
Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.
Nepodařilo se přihlásit
nebo