Prostreno.cz

Rybí filé s rajčaty

Nechte se inspirovat našim receptem a zkuste do svého jídelníčku zařadit ryby častěji.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 474 kJ / 113 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy2g
tuky5g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 800 g chlazeného rybího filé - štika , candát aj.
  • 100 g libové anglické slaniny
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužky stroužky česneku
  • 4 ks masitá , oloupaná rajčata - nakrájená
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 0.5 lžíce směsi italských sušených bylinek
  • 0.5 lžičky soli

Postup přípravy

  1. Rybí filé nakrájejte na větší kousky .
  2. Anglickou slaninu nakrájejte na nudličky. Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky.
  3. V pánvi na lžíci oleje krátce orestujte anglickou slaninu s cibulí a česnekem.
  4. Nakrájenou rybu dejte do zapékací misky,rybu osolte , posypte orestovanou anglickou slaninou s cibulí a česnekem a bylinkami .
  5. K rybě přidejte nakrájená rajčata , ryby přikryjte a dejte je do trouby předehřáté na 180°C . Pečte 25 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    64,40g
  • Sacharidy:

    44,20g
    • Cukry:

      8,14g
  • Tuky:

    137,33g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 113 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat