Prostreno.cz

Pečený králík s bylinkami

Jemné , dietní králičí maso s kořením ,vínem a bylinkami .

02.05.2023 sun
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

811 kJ / 193 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na marinádu dobře promíchejte ve vhodné misce s víčkem .
  2. Do misky vložte porce králíka , promíchejte a misku uzavřete. Nechte přes noc v chladničce.
  3. Porce králíka vyndejte z marinády, osušte ho papírovým ubrouskem ,obalte v hladké mouce a porce opečte v pekáčku s rozehřátým olejem .
  4. K masu přisypte nakrájenou šalotku ,přidejte víno ,vývar , snítku tymiánu a pečte v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  5. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,67 g
  • Sacharidy:

    473,22 g
    • Cukry:

      10,79 g
  • Tuky:

    104,66 g
  • Vláknina:

    97,18 g

Aktivita pro spálení:

516 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

154

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

bobkový list

313 kcal / 100g
B7 g
S74 g
T8 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený králík s bylinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba