Prostreno.cz

Pečený králík s bylinkami

Jemné , dietní králičí maso s kořením ,vínem a bylinkami .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 822 kJ / 196 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy25g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na marinádu dobře promíchejte ve vhodné misce s víčkem .
  2. Do misky vložte porce králíka , promíchejte a misku uzavřete. Nechte přes noc v chladničce.
  3. Porce králíka vyndejte z marinády, osušte ho papírovým ubrouskem ,obalte v hladké mouce a porce opečte v pekáčku s rozehřátým olejem .
  4. K masu přisypte nakrájenou šalotku ,přidejte víno ,vývar , snítku tymiánu a pečte v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  5. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,00g
  • Sacharidy:

    300,00g
    • Cukry:

      10,00g
  • Tuky:

    126,38g
  • Vláknina:

    105,00g

Aktivita pro spálení: 196 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečený králík s bylinkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat