Prostreno.cz

Rybí špíz

Rybí špíz se šafránovým krémem .

11.06.2023 lanvin
40min

25min příprava

15min vaření

995 kJ / 237 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé nakrájejte na stejně velké kousky a navlečte je na kovové , nebo bambusové špízy.
  2. Olej s estragonem, tymiánem , petrželkou , solí a pepřem důkladně prošlehejte v malé misce a směsí potřete rybí špízy .
  3. Špízy grilujte na středně předehřátém grilu (na nepřímém žáru ) přibližně 15 minut , často otáčejte .
  4. Nitky šafránu dejte do mističky a zalijte 1 lžící vroucí vody. Nechte odstát, ať se ze šafránu uvolní barva, aroma a voda zcela vychladne .
  5. Ingredience na krém vyšlehejte metličkou v malé misce. Špíz podávejte se šafránovým krémem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    147,22 g
  • Sacharidy:

    20,34 g
    • Cukry:

      9,57 g
  • Tuky:

    240,14 g
  • Vláknina:

    5,05 g

Aktivita pro spálení:

695 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

207

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

majonéza

680 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T75 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Čerstvý estragon

295 kcal / 100g
B22 g
S50 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí špíz

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba