Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Plněný cejn

lanvin
6hlasů
Hodnotit

1h a 20min

15min příprava

1h a 5min vaření

348 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy7g bílkoviny

Ryby jsou zdravé a dietní. Připravte si třeba rybu plněnou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks čerstvého cejna - případně jiné menší ryby
  • 1/2 dcl olivového oleje
  • 3 ks větší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 ks rajčete
  • 1 ks červené papriky
  • 1 ks chilli papričky bez semínek
  • 4 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 6 špetek soli

Postup přípravy

  • Omyté, osušené ryby osolte a pokapejte citronovou šťávou.
  • Na 4 lžících oleje orestujte na čtvrtky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidejte nakrájenou papriku, nakrájenou chilli papričku bez semínek, nakrájené rajče a lehce osolte. Přikryjte a poduste 10 minut.
  • Ryby naplňte mírně vychladlou připravenou směsí. Do každé ryby vložte snítku rozmarýnu.
  • Ryby vložte do zapékací mísy, pokapejte olejem, přikryjte a pečte v troubě 50 minut.
  • Podávejte např. s fazolovým salátem.
Kotlety s bylinkovým máslem

Kotlety s bylinkovým máslem

1h a 50min 1162kJ 150 Kč
Baby špenát s vejci

Baby špenát s vejci

40min 510kJ 50 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Cejn na zelenině

Cejn na zelenině

7 hlasů
1h a 25min 515 kJ 126 Kč
Treska s cuketou a rajčaty

Treska s cuketou a rajčaty

12 hlasů
40min 234 kJ 130 Kč
Treska s rajčaty a olivami

Treska s rajčaty a olivami

16 hlasů
25min 224 kJ 181 Kč
Rybí filé s koriandrem

Rybí filé s koriandrem

9 hlasů
40min 718 kJ 130 Kč
Pstruh na bylinkách

Pstruh na bylinkách

12 hlasů
35min 545 kJ 160 Kč
Ryby s provensálským kořením

Ryby s provensálským kořením

6 hlasů
35min 781 kJ 130 Kč

Články nejen o vaření