Prostreno.cz

Cejn na zelenině

Dietně a přesto skvěle připravená ryb.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 25min

    40min příprava

    45min vaření

  • 514 kJ / 123 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky8g

Ingredience na

  • 1 kg cejna
  • 1 ks pórku
  • 1 ks červené cibule
  • 1 ks červené papriky
  • 3 špetky soli
  • 1/2 ks citrónu
  • 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce másla
  • 1 svazek zelené petrželky
  • 1 ks zelené papriky

Postup přípravy

  1. Očištěné filé pokapejte citrónovou šťávou a posypte solí, nechte v chladu 30 minut. Omytý pórek nakrájejte na kolečka, cibuli a očištěné papriky na proužky.
  2. Rybu dejte do zapékací mísy, obložte zeleninou, zeleninu lehce osolte(část zeleniny můžete vložit do ryby), pokapejte olejem, na zeleninu dejte máslo. Přikryjte a pečte v troubě na 200°C asi 40-45 minut.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Těstovina s klobásou

(2 hlasů)

Jarní zeleninová polévka

(4 hlasů)

Zeleninové placky se sýrem

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Cejn na zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat