Prostreno.cz

Polévka s hlívou

Nejčastěji hlívu dáváme do polévek, gulášů a pod maso. Je ale skvělá i do pomazánek, rizot, k zapékání, na grilování nebo na řízky v trojobalu.

Ohodnotit
(4 hlasů)
09.08.2023 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1795 kJ / 429 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. V hrnci na másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku , přidejte mletou papriku , kmín a promíchejte.
  2. K šalotce nalijte vývar a přisypte nakrájenou hlívu a nakrájenou mrkev. Vařte přikryté 25 minut .
  3. Polévku dochuťte solí , pepřem a prolisovaným česnekem .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,00 g
  • Sacharidy:

    208,00 g
    • Cukry:

      17,00 g
  • Tuky:

    112,98 g
  • Vláknina:

    40,00 g

Aktivita pro spálení:

429 kcal
53

minut jízdy na kole

40

minut běhu

128

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s hlívou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba