Prostreno.cz

Sekaná v listovém těstě

Sekaná ze dvou druhů masa , kterou můžete podávat teplou i studenou .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 1h a 30min

    30min příprava

    60min vaření

  • 729 kJ / 174 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy10g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180°C.
  2. Plech vyložte pečící folií .
  3. Šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  4. V misce smíchejte maso, šalotku, petrželku , 1 rozšlehané vejce, koření , sůl a pepř.
  5. Ze směsi vytvarujte šišku , do které zabalte na délku vedle sebe vařená vejce . Šiška musí být veliká tak , aby se dala zabalit do těsta.
  6. Plát těsta položte na plech vyložený pečící folií.
  7. Na těsto položte šišku masa , okraje těsta potřete rozšlehaným vejcem a maso zabalte do těsta.
  8. Listové těsto ještě potřete rozšlehaným vejcem. Pečte v předehřáté troubě 45 minut.
  9. Na první polovinu pečení přikryjte sekanou pečícím papírem , nebo alobalem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    72,30g
  • Sacharidy:

    129,02g
    • Cukry:

      13,60g
  • Tuky:

    80,80g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 174 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Sekaná v listovém těstě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat