Prostreno.cz

Kuřecí prsa s hořčicí a tymiánem

Tento recept na kuřecí prsa je výborný k rýži, ale třeba i k čerstvému chlebu.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 1h a 10min

    15min příprava

    55min vaření

  • 617 kJ / 147 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 ks kuřecích prsíček
  • 4 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice
  • 1 lžíce vrchovatá medu
  • 2 špetky hrubě mletého pepře
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 200 ml zakysané smetany
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 3 špetky soli

Postup přípravy

  1. Omytá kuřecí prsa osolte a opečte na oleji z obou stran. Maso dejte do zapékací misky, posypte pepřem a tymiánem.
  2. Smetanu promíchejte s hořčicí a medem a maso zalijte. Pečte při 200°C asi 45-50 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí prsa s hořčicí a tymiánem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat