Prostreno.cz

Vepřové pečené se zelím

Vepřové maso pečené s kyselým zelím.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 1h a 30min

    20min příprava

    1h a 10min vaření

  • 405 kJ / 96 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy4g
tuky6g

Ingredience na

  • 1 kg kyselého zelí
  • 6 ks vepřových kotlet
  • 200 ml barbecue omáčky
  • 2 ks jablek
  • 6 špetek soli
  • 2 ks cibule
  • 3 lžíce sádla

Postup přípravy

  1. Kyselé zelí promíchejte s nakrájenými jablky a nakrájenou cibulí. Pekáček vymažte sádlem a zelí s jablky dejte na dno pekáčku.
  2. Kotlety osolte a položte je na zelí. Zbytek sádla rozehřejte a kotlety pokapejte sádlem. Podlijte malinko vodou. Přikryjte a pečte v troubě 50 minut.
  3. Maso odkryjte, každou kotletu namažte lžící barbecue omáčky, dejte zpět do trouby a pečte ještě 15 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové pečené se zelím

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat