Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska pečená na bramborách

lanvin
9hlasů
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

393 kJ

energetická hodnota na 100g

217 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky7g sacharidy7g bílkoviny

Pečená ryby je výborná, i když je pečená jednoduše.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1,5 kg tresky - čerstvé nebo chlazené
  • 10 ks brambor
  • 2 ks cibule
  • 300 ml bílého suchého vína
  • 5 špetek soli
  • 5 špetek čerstvě namletého černého pepře
  • 8 lžic oleje

Postup přípravy

  • Brambory oloupejte a nakrájejte je na silnější kolečka, která rozložte do vymazaného pekáčku. Brambory osolte, opepřete a pokapejte olejem. Omytou tresku několikrát nařízněte nožem. Osolte ji a opepřete.
  • Rybu položte na brambory. Kolem ryby dejte na kolečka nakrájenou cibuli.P odlijte vínem a pokapejte olejem.
  • Pečte při 190°C asi 45 minut.
Meruňkové čatní s mandlemi

Meruňkové čatní s mandlemi

4 hlasy
1h a 10min 450kJ 130 Kč
Okurková rolka plněná bambusovými výhonky

Okurková rolka plněná bambusovými výhonky

2 hlasy
25min 335kJ 95 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Treska v kari těstíčku

Treska v kari těstíčku

15 hlasů
35min 715 kJ 85 Kč
Treska na rajčatech

Treska na rajčatech

10 hlasů
45min 458 kJ 250 Kč
Treska s provensálským kořením

Treska s provensálským kořením

16 hlasů
1h a 5min 418 kJ 150 Kč
Treska s rajčaty a olivami

Treska s rajčaty a olivami

16 hlasů
25min 224 kJ 181 Kč
Treska na víně s rozinkami

Treska na víně s rozinkami

11 hlasů
45min 420 kJ 145 Kč
Treska s hořčičnou omáčkou

Treska s hořčičnou omáčkou

10 hlasů
1h a 30min 337 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření