Prostreno.cz

Treska v kari těstíčku

Treska je velice chutná mořská ryba. Připravte si ji v těstíčku s kari koření.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 724 kJ / 173 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy10g
tuky9g

Ingredience na

  • 4 ks filetů z tresky
  • 10 lžic hladké mouky
  • 200 ml minerální sycené vody
  • 3 špetky soli
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička kari koření
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 3 špetky čerstvě mletého pepře
  • 100 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Omyté filé pokapejte citronovou šťávou a osolte. Smíchejte mouku, kari koření, špetku soli, pepř, přidejte minerální vodu, vejce a vyšlehejte metlou, aby vzniklo opravdu husté těstíčko.
  2. Pokud je potřeba, přidejte mouku nebo vodu. Záleží na kvalitě mouky. Filé obalte důkladně v těstíčku a zvolna opečte na oleji. Podávejte s bramborovou kaší a zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,00g
  • Sacharidy:

    149,06g
    • Cukry:

      8,40g
  • Tuky:

    112,90g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 173 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Roládky z tresky

(15 hlasů)
30min
869 kJ

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
345 kJ

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
702 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska v kari těstíčku

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat