Prostreno.cz

Treska s provensálským kořením

Recept na zdravé rybí maso s vůni provensálského koření.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 552 kJ / 132 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na

  • 600 g tresky
  • 1 ks cibule
  • 4 ks brambor
  • 200 ml smetany 33%
  • 1 ks vejce
  • 1 lžíce provensálského koření
  • 100 g nastrouhaného sýra
  • 4 špetky soli
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Zapékací misku vymažte máslem. Cibuli oloupejte, nakrájejte a dejte na dno misky. Na cibuli položte omyté, osolemé porce tresky. Posypte provensálským kořením.
  2. Na tresku uložte oloupané, na plátky nakrájené brambory. Osolte.
  3. Smetanu našlehejte s vajíčkem a vše zalijte. Vložte do vyhřáté trouby.
  4. Pečte 35 minut, pak posypte nastrouhaným sýrem a dopečte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,82g
  • Sacharidy:

    32,66g
    • Cukry:

      5,53g
  • Tuky:

    159,91g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 132 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení



Podobné recepty

Roládky z tresky

(15 hlasů)
30min
869 kJ

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
345 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
506 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s provensálským kořením

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat