Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska s provensálským kořením

lanvin
18hlasů
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

418 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky6g sacharidy9g bílkoviny

Recept na zdravé rybí maso s vůni provensálského koření.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g tresky
  • 1 ks cibule
  • 4 ks brambor
  • 200 ml smetany 33%
  • 1 ks vejce
  • 1 lžíce provensálského koření
  • 100 g nastrouhaného sýra
  • 4 špetky soli
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  • Zapékací misku vymažte máslem. Cibuli oloupejte, nakrájejte a dejte na dno misky. Na cibuli položte omyté, osolemé porce tresky. Posypte provensálským kořením.
  • Na tresku uložte oloupané, na plátky nakrájené brambory. Osolte.
  • Smetanu našlehejte s vajíčkem a vše zalijte. Vložte do vyhřáté trouby.
  • Pečte 35 minut, pak posypte nastrouhaným sýrem a dopečte.
Telecí roláda

Telecí roláda

2h a 0min 685kJ 360 Kč
Kuřecí kostky v grilovací omáčce

Kuřecí kostky v grilovací omáčce

1h a 20min 303kJ 180 Kč

Podobné recepty

Roládky z tresky

Roládky z tresky

15 hlasů
30min 661 kJ 65 Kč
Treska na zelenině

Treska na zelenině

17 hlasů
60min 351 kJ 120 Kč
Plněná treska

Plněná treska

18 hlasů
50min 482 kJ 99 Kč
Treska s pomerančovým máslem

Treska s pomerančovým máslem

10 hlasů
2h a 30min 832 kJ 78 Kč
Treska s rýží a pórkem

Treska s rýží a pórkem

28 hlasů
30min 384 kJ 134 Kč
Treska na gril

Treska na gril

14 hlasů
1h a 45min 1279 kJ 86 Kč

Články nejen o vaření