Prostreno.cz

Treska s provensálským kořením

Recept na zdravé rybí maso s vůni provensálského koření.

Ohodnotit
(18 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 418 kJ / 99 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy6g
tuky4g

Ingredience na

  • 600 g tresky
  • 1 ks cibule
  • 4 ks brambor
  • 200 ml smetany 33%
  • 1 ks vejce
  • 1 lžíce provensálského koření
  • 100 g nastrouhaného sýra
  • 4 špetky soli
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Zapékací misku vymažte máslem. Cibuli oloupejte, nakrájejte a dejte na dno misky. Na cibuli položte omyté, osolemé porce tresky. Posypte provensálským kořením.
  2. Na tresku uložte oloupané, na plátky nakrájené brambory. Osolte.
  3. Smetanu našlehejte s vajíčkem a vše zalijte. Vložte do vyhřáté trouby.
  4. Pečte 35 minut, pak posypte nastrouhaným sýrem a dopečte.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(20 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(27 hlasů)

Frittata s rajčaty

(11 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska s provensálským kořením

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat