Prostreno.cz

Kuřecí maso na kalvadosu

Kuřecí maso zjemněné kalvadosem vám určitě zachutná.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 976 kJ / 233 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy23g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte naporcované, osolené a opepřené kuře a orestujte ho ze všech stran. Přidejte hřebíček a skořici. Kuře podlijte malým množstvím vody, přikryjte a duste 15 minut.
  2. Ke kuřeti přidejte na kostky nakrájená jablka, podlijte kalvadosem a duste odkryté 30 minut nebo až je kuře měkké. Před koncem dušení přidejte nasekanou petrželku.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso na kalvadosu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat