Prostreno.cz

Kuřecí maso na kalvadosu

Kuřecí maso zjemněné kalvadosem vám určitě zachutná.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 972 kJ / 232 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy23g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte naporcované, osolené a opepřené kuře a orestujte ho ze všech stran. Přidejte hřebíček a skořici. Kuře podlijte malým množstvím vody, přikryjte a duste 15 minut.
  2. Ke kuřeti přidejte na kostky nakrájená jablka, podlijte kalvadosem a duste odkryté 30 minut nebo až je kuře měkké. Před koncem dušení přidejte nasekanou petrželku.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,93g
  • Sacharidy:

    197,61g
    • Cukry:

      12,82g
  • Tuky:

    211,35g
  • Vláknina:

    22,05g

Aktivita pro spálení: 232 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

69

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaně z lásky

(37 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso na kalvadosu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat