50min
15min příprava
35min vaření
963 kJ
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky32g sacharidy8g bílkoviny
Recept na oběd, který připravíte během 30 minut.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
300 g
kuřecích jater
1 ks
velkého jablka
2 sáčky
rýže
1 lžíce
provensálského koření
3 špetky
soli
3 špetky
čerstvě namletého černého pepře
4 lžíce
oleje
1 ks
větší cibule
Postup přípravy
Na oleji orestujte nakrájenou cibuli. Přidejte omytá, osušená játra. Asi 5 minut restujte, pak přidejte na kostky nakrájená jablka, provensálské koření a restujte ještě 8-10 minut.
Podle návodu na obalu uvařte rýži. Rýži smíchejte s játry a podle chuti osolte a opepřete.