Prostreno.cz

Jehněčí maso s mrkví

Jehněčí maso nejen na velikonoční stůl.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 45min

    20min příprava

    1h a 25min vaření

  • 632 kJ / 151 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy10g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté, osušené maso osolte a opepřete. Do masa udělejte nožem několik zářezů, do kterých vložte napůl nakrájený česnek. Na pekáček dejte olej a maso zprudka ze všech stran opečte. Maso podlijte vývarem, přidejte 2 tyčinky skořice a přikryté vložte do trouby vyhřáté na 200 °C. Pečte 50 minut. Občas maso přelijte vypečenou šťávou.
  2. Pak k masu přidejte oloupanou mrkev, do šťávy přidejte med a nasekanou petrželku. Pečte ještě 15-20 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí maso s mrkví

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat