Prostreno.cz

Pěna z bílé čokolády

Lahodný dezert z bílé čokolády.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 40min

    30min příprava

    10min vaření

  • 1950 kJ / 466 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy31g
tuky36g

Ingredience na

  • 200 g kvalitní bílé čokolády
  • 200 ml crème fraîche
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 4 hrsti velikonočních čokovajíček - asi 20 kousků

Postup přípravy

  1. Čokoládu nalámejte do žáruvzdorné mísy a posaďte ji na hrnec s vroucí vodou tak, aby se voda mísy nedotýkala. Nechte čokoládu zcela rozpustit, sejměte z tepla a nechte trochu zchladnout.
  2. Pak k čokoládě přidejte crème fraîche a smetanu a umíchejte dohladka. Pěnu nalijte do šesti skleniček a minimálně jednu hodinu chlaďte v lednici. Podávejte posypané čokovajíčky.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,00g
  • Sacharidy:

    108,60g
    • Cukry:

      5,00g
  • Tuky:

    142,60g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 466 kcal

58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

139

minut uklízení



Podobné recepty

Kávovo-čokoládové brownies

(12 hlasů)
60min
1624 kJ

Čokoládové a banánové muffiny

(22 hlasů)
40min
1118 kJ

Brownies - čokoládový sen

(10 hlasů)
45min
1633 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

hedvika
12.04.2016
Anonym
03.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pěna z bílé čokolády

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat