Prostreno.cz

Kalamáry s česnekem a petrželí

Recept pro milovníky mořských plodů.

Ohodnotit
(24 hlasů)
07.06.2012 lanvin
25min

15min příprava

10min vaření

1146 kJ / 273 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Propláchnuté, osušené kalamáry nakrájejte na kolečka, vhoďte na rozehřátý olivový olej a restujte přibližně 4 minuty.
  2. Přidejte prolisované stroužky česneku a ještě velmi krátce (asi dvě minuty) restujte.
  3. Přidejte máslo, které zjemní chuť a nakonec nasekanou petržel.
  4. Podávejte s opečenou bagetou, tousty nebo pečivem, které máte rádi.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,10 g
  • Sacharidy:

    44,90 g
    • Cukry:

      1,80 g
  • Tuky:

    183,08 g
  • Vláknina:

    2,00 g

Aktivita pro spálení:

273 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

81

minut uklízení





Podobné recepty

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
456 kJ

Krevety s koriandrem

(11 hlasů)
20min
229 kJ

Okurkové závitky s krevetami

(15 hlasů)
30min
1228 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kalamáry s česnekem a petrželí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba