Prostreno.cz

Kalamáry s česnekem a petrželí

Recept pro milovníky mořských plodů.

Ohodnotit
(24 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 818 kJ / 195 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy1g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Propláchnuté, osušené kalamáry nakrájejte na kolečka, vhoďte na rozehřátý olivový olej a restujte přibližně 4 minuty.
  2. Přidejte prolisované stroužky česneku a ještě velmi krátce (asi dvě minuty) restujte.
  3. Přidejte máslo, které zjemní chuť a nakonec nasekanou petržel.
  4. Podávejte s opečenou bagetou, tousty nebo pečivem, které máte rádi.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,82g
  • Sacharidy:

    37,10g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    176,08g
  • Vláknina:

    2,70g

Aktivita pro spálení: 195 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kachní stehna se špenátem

(4 hlasů)

Dušené hovězí maso

(4 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kalamáry s česnekem a petrželí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat