Prostreno.cz

Kalamáry s česnekem a petrželí

Recept pro milovníky mořských plodů.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 817 kJ / 195 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy1g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Propláchnuté, osušené kalamáry nakrájejte na kolečka, vhoďte na rozehřátý olivový olej a restujte přibližně 4 minuty.
  2. Přidejte prolisované stroužky česneku a ještě velmi krátce (asi dvě minuty) restujte.
  3. Přidejte máslo, které zjemní chuť a nakonec nasekanou petržel.
  4. Podávejte s opečenou bagetou, tousty nebo pečivem, které máte rádi.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kalamáry s česnekem a petrželí

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat