Prostreno.cz

Kalamáry s česnekem a petrželí

Recept pro milovníky mořských plodů.

Ohodnotit
(24 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 906 kJ / 216 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy3g
tuky17g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Propláchnuté, osušené kalamáry nakrájejte na kolečka, vhoďte na rozehřátý olivový olej a restujte přibližně 4 minuty.
  2. Přidejte prolisované stroužky česneku a ještě velmi krátce (asi dvě minuty) restujte.
  3. Přidejte máslo, které zjemní chuť a nakonec nasekanou petržel.
  4. Podávejte s opečenou bagetou, tousty nebo pečivem, které máte rádi.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,10g
  • Sacharidy:

    44,90g
    • Cukry:

      1,80g
  • Tuky:

    183,58g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 216 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení



Podobné recepty

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
477 kJ

Krevety s koriandrem

(11 hlasů)
20min
475 kJ

Okurkové závitky s krevetami

(15 hlasů)
30min
536 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kalamáry s česnekem a petrželí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat