Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krevety s koriandrem

lanvin
11hlasů
Hodnotit

20min

10min příprava

10min vaření

402 kJ

energetická hodnota na 100g

192 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky1g sacharidy15g bílkoviny

Recept na velice rychlý teplý předkrm nebo lehké jídlo, které podávejte s pečivem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 16 ks krevet - nejlépe tygří
  • 4 lžíce koriandru - čerstvého nasekaného
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 3 stroužky česneku
  • 4 špetky mořské soli
  • 1/2 ks citrónu
  • 3 špetky čerstvě mletého pepře

Postup přípravy

  • Oloupejte hruď krevet a ponechte jen ocásek na ozdobu a pokud chcete i hlavu. Nařízněte hřbet krevety a vyndejte slabé střívko (černou "nitku" ).
  • Osolte je a opepřete. Na pánvi orestujte na plátky nakrájený česnek na oleji a poté i krevety. Osmažte je z obou stran až změní barvu na růžovo.
  • Přidejte koriandr a promíchejte. Podávejte se čtvrtkou citrónu.
Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

26 hlasů
40min 551 kJ 380 Kč
Kokosové krevetky

Kokosové krevetky

16 hlasů
20min 287 kJ 120 Kč
Avokádo a krevety

Avokádo a krevety

11 hlasů
22min 433 kJ 60 Kč
Štika v bílé omáčce

Štika v bílé omáčce

8 hlasů
45min 326 kJ 299 Kč
Treska s rýží a pórkem

Treska s rýží a pórkem

27 hlasů
30min 384 kJ 134 Kč
Polévka s mořskými plody

Polévka s mořskými plody

20 hlasů
30min 438 kJ 130 Kč

Články nejen o vaření