Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Játrová paštika

lanvin
7hlasů
Hodnotit

2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

742 kJ

energetická hodnota na 100g

55 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky1g sacharidy9g bílkoviny

Jednoduchá paštika z hovězích jater.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g hovězích jater
  • 700 g anglické slaniny
  • 2 ks cibule
  • 4 ks koření hřebíček
  • 2 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého černého pepře

Postup přípravy

  • Slaninu a očištěná játra nakrájejte na větší kostky, vložte do připraveného římského hrnce, přidejte cibuli, pepř a hřebíček.
  • Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 2 hodiny.
  • Odstraňte cibuli, hřebíček a maso umelte. Podle chuti osolte a promíchejte.
Pórkový chlebíček

Pórkový chlebíček

1 hlas
1h a 25min 888kJ 99 Kč
Jahody se zmrzlinou a mandlemi

Jahody se zmrzlinou a mandlemi

1 hlas
20min 588kJ 180 Kč

Podobné recepty

Pomazánka z hermelínu

Pomazánka z hermelínu

13 hlasů
20min 1079 kJ 80 Kč
Hummus

Hummus

9 hlasů
20min 1282 kJ 50 Kč
Pomazánka s Moravankou

Pomazánka s Moravankou

9 hlasů
20min 848 kJ 75 Kč
Pivní pomazánka

Pivní pomazánka

11 hlasů
20min 566 kJ 50 Kč
Citrónové máslo

Citrónové máslo

39 hlasů
5min 2589 kJ 40 Kč
Pikantní brynza

Pikantní brynza

8 hlasů
25min 818 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření