Prostreno.cz

Játrová paštika

Jednoduchá paštika z hovězích jater.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 2h a 15min

    15min příprava

    2h a 0min vaření

  • 1264 kJ / 302 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy19g
tuky20g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Slaninu a očištěná játra nakrájejte na větší kostky, vložte do připraveného římského hrnce, přidejte cibuli, pepř a hřebíček.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 2 hodiny.
  3. Odstraňte cibuli, hřebíček a maso umelte. Podle chuti osolte a promíchejte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Játrová paštika

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat