Prostreno.cz

Matjesy s jablkem

Salát pro milovníky matjesů.

07.08.2012 lanvin
20min

20min příprava

0min vaření

488 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Matjesy namočte na cca jednu hodinu do mléka, aby se zjemnila chuť ryby.
  2. Řapíkatý celer a cibuli nakrájejte na proužky, čekanku rozdělte na jednotlivé lístky.
  3. Oloupejte pomeranč, z jablek odstraňte jádra a obojí nakrájejte na proužky.
  4. Filety z matjesa nakrájejte na proužky.
  5. Kysanou smetanu smíchejte s hořčicí, citronovou šťávou, cukrem a ochuťte pepřem.
  6. Matjesy smíchejte s marinádou, celerem, cibulí, jablky a červenou řepou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    213,56 g
  • Sacharidy:

    185,44 g
    • Cukry:

      127,77 g
  • Tuky:

    222,65 g
  • Vláknina:

    31,50 g

Aktivita pro spálení:

632 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

188

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí salát s banánem

(9 hlasů)
45min
812 kJ

Naložené matjesy

(7 hlasů)
3h a 20min
1156 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Matjesy s jablkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba