Prostreno.cz

Rybí salát s banánem

Pro milovníky ryb připravte nejen na vánoce salát z matjesů a banánů.

10.12.2011 lanvin
45min

45min příprava

0min vaření

812 kJ / 194 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Matjesy namočte na 30 minut do studené vody, pak dobře propláchněte a nechte okapat. Matjesy nakrájejte na kousky a dejte do mísy.
  2. Rozinky zalijte vařící vodou a po 10 minutách sceďte.
  3. Zelí nakrájejte na proužky, oloupaný banán nakrájejte na kolečka. Všechny ingredience na zálivku dobře promíchejte.
  4. Do mísy s matjesy přidejte nakrájené zelí, scezené rozinky a nakrájené banány, zalijte připravenou zálivkou a lehce promíchejte. Před podáváním dejte minimálně na 3 hodiny do lednice.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,68 g
  • Sacharidy:

    161,98 g
    • Cukry:

      103,77 g
  • Tuky:

    118,22 g
  • Vláknina:

    13,02 g

Aktivita pro spálení:

515 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

153

minut uklízení





Podobné recepty

Salát Nicoise

(22 hlasů)
20min
392 kJ

Rychlý tuňákový salát

(36 hlasů)
10min
577 kJ

Salát s lososem a olivami

(16 hlasů)
20min
337 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí salát s banánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba