Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krémová rybí polévka

lanvin
15hlasů
Hodnotit

40min

10min příprava

30min vaření

356 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky8g sacharidy6g bílkoviny

Polévka z rybího filé se smetanou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g rybího filé
  • 2 lžíce másla
  • 50 g celeru
  • 50 g mrkve
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky bílého mletého pepře
  • 800 ml zeleninového vývaru
  • 200 ml smetany 18%
  • 2 lžíce světlé instantní jíšky
  • 6 lžic sterilované scezené kukuřice

Postup přípravy

  • Rybí filé opečte na másle společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem. Vše zalijte vývarem a vařte, až je zelenina měkká.
  • Uvařenou směs rozmixujte ponorným mixérem, přidejte smetanu, kukuřici, jíšku a povařte 10 minut.
  • Dochuťte bílým pepřem a solí.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Polévka s mořskými plody

Polévka s mořskými plody

20 hlasů
30min 437 kJ 130 Kč
Polévka z lososa

Polévka z lososa

14 hlasů
50min 355 kJ 140 Kč
Rybí polévka

Rybí polévka

12 hlasů
40min 286 kJ 95 Kč
Hustá mušlová polévka

Hustá mušlová polévka

15 hlasů
60min 372 kJ 166 Kč

Články nejen o vaření