Prostreno.cz

Plněná vepřová plec

Vepřová plec plněná fenyklem.

07.01.2013 lanvin
2h a 15min

30min příprava

1h a 45min vaření

1003 kJ / 239 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na náplň promíchejte v míse. Z vepřové plece si připravte plát, který potřete olejem, osolte a opepřete.
  2. Na plát rozprostřete náplň a maso stočte do rolády, kterou převažte potravinářským provázkem.
  3. Na rozehřátém oleji roládu ze všech stran opečte.
  4. Roládu podlijte vínem a duste přibližně 1,5 hodiny.
  5. Pak roládu položte na plech a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 10-15 minut, aby roláda byla na povrchu opečená dozlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    226,53 g
  • Sacharidy:

    113,87 g
    • Cukry:

      9,97 g
  • Tuky:

    261,63 g
  • Vláknina:

    25,11 g

Aktivita pro spálení:

757 kcal
94

minut jízdy na kole

72

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Kotlety v sýrové omáčce

(12 hlasů)
55min
922 kJ

Vepřové kotlety s hořčicí

(9 hlasů)
1h a 30min
1114 kJ

Vepřový guláš s kedlubnou

(7 hlasů)
1h a 10min
360 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vepřová plec

250 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T12 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olivy

115 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová plec

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba