Prostreno.cz

Vepřový guláš s kedlubnou

Guláš z vepřového masa s mrkví a kedlubnou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 460 kJ / 110 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy10g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku nakrájejte na silnější plátky, očištěnou mrkev nakrájejte na šikmé plátky silné 1 cm, oloupanou kedlubnu nakrájejte na kostky. Maso nakrájejte na 3 cm kostky.
  2. V hrnci na másle orestujte zeleninu a maso. Vše osolte, opepřete a přidejte špetku cukru. Zalijte vývarem a vařte, až maso změkne.
  3. Před koncem vaření přidejte k masu instantní jíšku.
  4. Do hotového guláše vmíchejte zakysanou smetanu a posypte nasekanou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,74g
  • Sacharidy:

    258,00g
    • Cukry:

      122,80g
  • Tuky:

    162,27g
  • Vláknina:

    32,10g

Aktivita pro spálení: 110 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřový guláš se švestkami

(22 hlasů)
45min
728 kJ

Guláš bez míchání

(22 hlasů)
2h a 0min
380 kJ

Vepřový guláš se sušeným ovocem

(28 hlasů)
1h a 15min
651 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

kamila76
19.11.2016
hedvika
07.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s kedlubnou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat