Prostreno.cz

Vepřový guláš s kedlubnou

Guláš z vepřového masa s mrkví a kedlubnou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 313 kJ / 74 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku nakrájejte na silnější plátky, očištěnou mrkev nakrájejte na šikmé plátky silné 1 cm, oloupanou kedlubnu nakrájejte na kostky. Maso nakrájejte na 3 cm kostky.
  2. V hrnci na másle orestujte zeleninu a maso. Vše osolte, opepřete a přidejte špetku cukru. Zalijte vývarem a vařte, až maso změkne.
  3. Před koncem vaření přidejte k masu instantní jíšku.
  4. Do hotového guláše vmíchejte zakysanou smetanu a posypte nasekanou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,64g
  • Sacharidy:

    232,50g
    • Cukry:

      110,00g
  • Tuky:

    156,17g
  • Vláknina:

    3,10g

Aktivita pro spálení: 74 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s kedlubnou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat