Prostreno.cz

Vepřový guláš s kedlubnou

Guláš z vepřového masa s mrkví a kedlubnou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
10.10.2012 lanvin
1h a 10min

20min příprava

50min vaření

348 kJ / 83 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku nakrájejte na silnější plátky, očištěnou mrkev nakrájejte na šikmé plátky silné 1 cm, oloupanou kedlubnu nakrájejte na kostky. Maso nakrájejte na 3 cm kostky.
  2. V hrnci na másle orestujte zeleninu a maso. Vše osolte, opepřete a přidejte špetku cukru. Zalijte vývarem a vařte, až maso změkne.
  3. Před koncem vaření přidejte k masu instantní jíšku.
  4. Do hotového guláše vmíchejte zakysanou smetanu a posypte nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,74 g
  • Sacharidy:

    258,10 g
    • Cukry:

      123,00 g
  • Tuky:

    161,77 g
  • Vláknina:

    31,00 g

Aktivita pro spálení:

83 kcal
10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřový guláš se švestkami

(22 hlasů)
45min
556 kJ

Guláš bez míchání

(22 hlasů)
2h a 0min
192 kJ

Vepřový guláš se sušeným ovocem

(28 hlasů)
1h a 15min
528 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar kamila76
19.11.2016
Avatar hedvika
07.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový guláš s kedlubnou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba