Prostreno.cz

Hovězí s nakládanou paprikou

Dušené hovězí maso s nakládanou barevnou paprikou.

Ohodnotit
(7 hlasů)
sun
  • 2h a 35min

    15min příprava

    2h a 20min vaření

  • 456 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy5g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso poprašte solí, pepřem, posypte bylinkami a vše do masa důkladně vetřete.
  2. V hrnci na oleji maso ze všech stran opečte.
  3. Maso vyjměte, do hrnce vložte cibuli a česnek, navrch položte maso a zalijte vínem a vývarem.
  4. Přikryjte a duste v troubě při 160 °C asi 2 hodiny, nebo dokud není maso měkké.
  5. Jakmile je hovězí zcela měkké, omáčku zaprašte moukou, nechte zasmahnout, zalijte malým množstvím vody a pár minut povařte.
  6. Maso nakrájejte na tenké plátky a podávejte s nakládanou paprikou.

TIP:

Jestli chcete mít opravdu hladkou omáčku, propasírujte ji; částí přelijte porce masa, zbylou podávejte v omáčníku.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    66,40g
  • Sacharidy:

    279,50g
    • Cukry:

      20,20g
  • Tuky:

    19,13g
  • Vláknina:

    86,00g

Aktivita pro spálení: 109 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí závitek se zelím

(11 hlasů)
1h a 35min
634 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(6 hlasů)
1h a 35min
577 kJ

Hovězí plátky s fazolemi

(10 hlasů)
35min
633 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

hedvika
04.06.2016
verrca
29.05.2016
Anonym
13.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí s nakládanou paprikou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat