Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Anonym 17.12.2020

kamila76 08.12.2016

klíčky jsou zdravé

kamila76 08.12.2016

Jirka Sirka TP 30.11.2016

Klíčky by byly daleko lepší čerstvé, které lze doma VELMI snadno vyrobit, aby byly zachovány vitaminy a minerály. K polévce podobného typu si dáváme SRIRACHU, která velmi dobře prokrví zažívací trakt a zahřeje. Navrch této polévky se dá špetka, nebo dle chuťi mleté skořice a posypeme nasekanou jarní cibulkou. Pro zvýraznění chuťi trochu zakápneme citronovou šťávou - dle chuťi. Odzkoušeno a - dobrou chuť! JS

kamila76 17.11.2016

to bych byla moc zdravá *19*

kamila76 17.11.2016

lissey 08.10.2016

Různé podobné klíčky a naklíčené potraviny v kuchyni často používám.

lissey 08.10.2016

verrca 29.05.2016

dala bych si

vivi11 09.05.2016

nezkoušela jsem

moniika 13.03.2016

Anonym 13.03.2016

jednoduchá polévka

renda4141 09.03.2016

Klíčky má do vývaru ráda.:-)

heenna 29.12.2015

lehka

konatovka 16.11.2015

konatovka 10.10.2015

Klíčky mi nechutnají.*1*

konatovka 10.10.2015

moniika 17.06.2015

Tereza7 01.03.2015

jarmila67 04.02.2015

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat