25min
20min příprava
5min vaření
417 kJ
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:1g tuky20g sacharidy3g bílkoviny
Teplý dezert s čerstvým ovocem a sýrem.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
250 g
jahod
1/2 ks
čerstvého ananasu
1 ks
jablka
1 ks
zralého manga
2 ks
kiwi
4 ks
sušených fíků, nebo datlí
100 g
sýra čedar
2 lžíce
medu
4 ks
dřevěných špejlí
Postup přípravy
Ovoce a sýr nakrájejte na kousky velikosti sousta.
Dřevěné špejle namočte ve studené vodě (10 minut).
Pak na špejle napichujte střídavě ovoce, datle a sýr.
Špízy grilujte krátce na grilu, sýr se nesmí zcela roztavit.
Potřete medem a hned podávejte.