Prostreno.cz

Zapečená bavorská klobása

Bavorské klobásy zapečené s černým pivem a kečupem.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 636 kJ / 152 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy8g
tuky12g

Ingredience na

  • 3 ks cibule - rozčtvrcené
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 200 ml kečupu
  • 1 lžíce worcesterové omáčky
  • 4 lžíce slunečnicového oleje
  • 1 špetka soli
  • 2 větvičky rozmarýnu - natrhané
  • 300 ml černého piva
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 4 ks červené papriky - beraní rohy
  • 1 větvička cherry rajčátek
  • 350 g bavorské klobásy

Postup přípravy

  1. Prvních šest ingrediencí smíchejte v misce a přidejte větvičku rozmarýnu.
  2. V pivě rozmíchejte škrobovou moučku a obě směsi spojte.
  3. Klobásy, papriky a cherry rajčátka vyskládejte do pekáčku a zalijte pivní směsí.
  4. Pečte dvacet až třicet minut v troubě předehřáté na 200 °C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,40g
  • Sacharidy:

    222,30g
    • Cukry:

      31,60g
  • Tuky:

    164,65g
  • Vláknina:

    46,00g

Aktivita pro spálení: 152 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Pórek plněný klobásovou směsí

(18 hlasů)
60min
589 kJ

Bílá klobása pečená s cibulí

(13 hlasů)
60min
938 kJ

Bílá klobása na kari

(7 hlasů)
50min
1016 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zapečená bavorská klobása

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat