Prostreno.cz

Pikantní fazolový guláš

Fazolový guláš s vepřovým masem na pivu.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 1h a 35min

    15min příprava

    1h a 20min vaření

  • 405 kJ / 96 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy6g
tuky7g

Ingredience na

  • 200 g fazolí - nejlépe předvařených
  • 3 stroužky česneku
  • 2 bobkové listy
  • 3 lžíce oleje
  • 2 ks cibule
  • 3 ks papriky
  • 400 g vepřové plece
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 4 lžíce rajského protlaku
  • 2 špetky chilli
  • 200 ml vepřového vývaru
  • 200 ml piva
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  1. Maso nakrájené na kostky orestujte na oleji spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Zaprašte moukou a promíchejte.
  2. Fazole propláchněte vodou a přidejte k masu.
  3. Přidejte bobkový list, kmín, chilli, podlijte vývarem, pivem a za občasného míchání uvařte doměkka.
  4. Přibližně v polovině vaření přidejte nakrájenou papriku.
  5. Před koncem vaření přidejte rajský protlak a podle chuti osolte.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pikantní fazolový guláš

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat