Prostreno.cz

Raita s okurkou

Bez raity není žádné indické jídlo kompletní.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 35min

    35min příprava

    0min vaření

  • 199 kJ / 47 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy6g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Smíchejte metličkou všechny suroviny a nechte 20 minut odpočinout.

TIP:

Raita je indická studená omáčka vyrobena z jogurtu, využívaná jako příloha nebo jako dip.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,63g
  • Sacharidy:

    92,95g
    • Cukry:

      15,20g
  • Tuky:

    6,23g
  • Vláknina:

    34,00g

Aktivita pro spálení: 47 kcal

5

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení



Podobné recepty

Řecký dip

(11 hlasů)
20min
283 kJ

Chutney z lilku

(12 hlasů)
40min
762 kJ

Pikantní domácí olej

(10 hlasů)
15min
1088 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

verrca
18.05.2016
hedvika
25.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Raita s okurkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat