Prostreno.cz

Horký brusinkový punč

Horký punč s hřebíčkem a skořicí.

Ohodnotit
(7 hlasů)
sun
  • 15min

    15min příprava

    0min vaření

  • 999 kJ / 238 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy39g
tuky7g

Ingredience na

  • 150 ml brusinkového nektaru
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 2-3 ks hřebíčku
  • 1/4 ks skořice - ruličky
  • 1 ks pomeranče
  • 4 cl rumu
  • Na ozdobu
  • 1 plátek pomeranče

Postup přípravy

  1. Brusinkový nektar svařte společně s hnědým cukrem, hřebíčkem a skořicí.
  2. Sejměte z plotýnky a nechte pár minut vyluhovat.
  3. Vymačkejte pomeranč a šťávu vmíchejte ke svařenému nektaru.
  4. Podle chuti přilijte rum (můžete však alkohol vynechat, nápoj chutná výborně i jako „dětský punč“).
  5. Ozdobte pomerančem rozkrájeným na dílky a skořicí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,82g
  • Sacharidy:

    277,00g
    • Cukry:

      117,14g
  • Tuky:

    18,30g
  • Vláknina:

    57,00g

Aktivita pro spálení: 238 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení



Podobné recepty

Ledový broskvový punč

(13 hlasů)
15min
59 kJ

Vánoční studený punč

(8 hlasů)
20min
158 kJ

Broskvový punč

(8 hlasů)
15min
381 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Horký brusinkový punč

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat