Prostreno.cz

Broskvový punč

Punč se dá připravit i studený.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 15min

    15min příprava

    0min vaření

  • 380 kJ / 90 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky1g

Ingredience na

  • 2 ks zralých broskví
  • 240 ml kvalitního bílého rumu
  • 1 ks vanilkového lusku
  • 1 l zázvorového piva

Postup přípravy

  1. Jednu broskev nastrouhejte, druhou nakrájejte na tenké plátky a dejte do džbánu.
  2. Broskve zalijte rumem, přidejte zrníčka vanilky a dejte na 2 hodiny do chladu. Před podáváním zalijte pivem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,21g
  • Sacharidy:

    44,10g
    • Cukry:

      8,39g
  • Tuky:

    7,27g
  • Vláknina:

    1,50g

Aktivita pro spálení: 90 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

26

minut uklízení



Podobné recepty

Čajový likér

(14 hlasů)
15min
439 kJ

Domácí vodka s medem

(7 hlasů)
30min
1418 kJ

Horký pomerančový nápoj

(13 hlasů)
25min
1052 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Broskvový punč

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat