Prostreno.cz

Zeleninové ragú s masem

křehké telecí maso se zeleninou
28.03.2014 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

763 kJ / 182 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V malém hrnku v troše vody vyvařte bobkový list a nové koření.
  2. Maso nakrájejte na menší kostky a také je uvařte v malém množství osolené vody s nerozkrájenou zeleninou doměkka.
  3. Z másla a mouky připravte v jiném kastrolu světlou jíšku, za stálého míchání ji zalijte odvarem z koření ,mlékem a vařte na hladký krém přibližně 10 minut.
  4. Do omáčky přidejte maso i s vývarem a ještě společně 5 minut povařte
  5. Celer, karotku a květák nakrájejte na kostky a přidejte do omáčky.
  6. Dochuťte citrónovou šťávou a případně přislaďte..

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,41 g
  • Sacharidy:

    397,24 g
    • Cukry:

      20,05 g
  • Tuky:

    71,10 g
  • Vláknina:

    137,68 g

Aktivita pro spálení:

336 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

100

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar verrca
13.05.2016
Avatar verrca
13.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

květák

25 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

plnotučné mléko

61 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninové ragú s masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba