Prostreno.cz

Candát na houbách

Candát s houbami a rajčaty.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 325 kJ / 77 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy2g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rybu omyjte a osušte.
  2. Očištěné houby nakrájejte na tenké plátky.
  3. Candáta posypte rozmarýnem a opékejte na rozpáleném másle ze strany s kůží asi 4 minuty.
  4. Osolte, opepřete, otočte a do pánve přidejte houby, rajčata a 5 - 8 minut restujte. Houby několikrát obraťte.
  5. Podlijte vínem a nechte 2 minuty povařit.
  6. Nakonec přidejte petržel a dochuťte solí a pepřem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,80g
  • Sacharidy:

    144,00g
    • Cukry:

      10,00g
  • Tuky:

    101,30g
  • Vláknina:

    70,00g

Aktivita pro spálení: 77 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení



Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
627 kJ

Rybí filé na mandlích

(20 hlasů)
35min
1039 kJ

Fettuccine s cuketou

(24 hlasů)
55min
846 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Candát na houbách

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat