Prostreno.cz

Candát na houbách

Candát s houbami a rajčaty.

02.04.2014 Mikeš
35min

15min příprava

20min vaření

352 kJ / 84 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu omyjte a osušte.
  2. Očištěné houby nakrájejte na tenké plátky.
  3. Candáta posypte rozmarýnem a opékejte na rozpáleném másle ze strany s kůží asi 4 minuty.
  4. Osolte, opepřete, otočte a do pánve přidejte houby, rajčata a 5 - 8 minut restujte. Houby několikrát obraťte.
  5. Podlijte vínem a nechte 2 minuty povařit.
  6. Nakonec přidejte petržel a dochuťte solí a pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    131,61 g
  • Sacharidy:

    27,08 g
    • Cukry:

      8,86 g
  • Tuky:

    45,35 g
  • Vláknina:

    10,00 g

Aktivita pro spálení:

262 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

78

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
659 kJ

Rybí filé na mandlích

(20 hlasů)
35min
1000 kJ

Fettuccine s cuketou

(24 hlasů)
55min
841 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

čerstvá okurka

15 kcal / 100g
B0,63 g
S3 g
T0,18 g

rozmarýn mletý

331 kcal / 100g
B4 g
S64 g
T15 g

losos filet

206 kcal / 100g
B22 g
S0,1 g
T13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát na houbách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba