Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Candát s fenyklovým salátem

Mikeš
27hlasů
Hodnotit

35min

20min příprava

15min vaření

636 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky3g sacharidy7g bílkoviny

Porce candáta na tymiánu s křupavým fenyklovým salátem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce candáta á 150-180 g
  • 1 stroužek česneku
  • 4 lžíce řepkového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 3 snítky tymiánu
  • 1/2 ks bio citronu - nastrouhaná kůra a šťáva
  • 3 špetky soli a pepře
  • Na posypání
  • 2 lžíce petrželky - nasekané
  • Na salát
  • 2 ks fenyklu
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička cukru
  • 3 lžíce řepkového oleje
  • 2 lžíce kaparů - nasekaných

Postup přípravy

  • Jako první si připravte salát: Očištěný fenykl nakrájejte na tenké proužky a dejte do misky.
  • V misce prošlehejte olej, cukr, citronovou šťávu a nasekané kapary.
  • Směs přidejte k fenyklu a promíchejte. Salát dejte vychladit.
  • Před podáváním posypte nasekanou petrželkou.
  • Porce ryby osolte,opepřete a opečte z obou stran na rozehřátém oleji s máslem do kterého přidejte snítky tymiánu a nasekaný česnek.
  • Hotové porce ryby pokapejte citronovou šťávou, posypte citronovou kůrou a podávejte s fenyklovým salátem.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Mořský vlk se zeleninou

Mořský vlk se zeleninou

14 hlasů
1h a 20min 599 kJ 112 Kč
Rybí kari s houbami

Rybí kari s houbami

28 hlasů
45min 578 kJ 120 Kč
Tilapie na oreganu

Tilapie na oreganu

19 hlasů
40min 645 kJ 140 Kč
Domácí rybí nugety

Domácí rybí nugety

22 hlasů
35min 577 kJ 110 Kč
Losos v mandlové krustě

Losos v mandlové krustě

11 hlasů
50min 890 kJ 280 Kč
Smažené ryby s baby špenátem

Smažené ryby s baby špenátem

9 hlasů
40min 498 kJ 70 Kč

Články nejen o vaření