Prostreno.cz

Hlávkový salát s hroznovým vínem

hlávkový salát s celerem a hroznovým vínem
Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 861 kJ / 205 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy9g
tuky19g

Ingredience na

  • 1 ks hlávkový salát
  • 250 g nakrájeného zeleného hroznového vína
  • 2 stonky řapikatého celeru
  • 1 ks velké zelené jablko
  • 1/2 ks salátové okurky
  • Na zálivku
  • 50 ml řepkového oleje
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 lžíce medu
  • 1/2 lžičky dijonské hořčice
  • 1 lžička nasekaného čerstvého oregana

Postup přípravy

  1. Listy salátu,nakrájené víno,na kostičky nakrájenou okurku ,na plátky nakrájený celer a na tenké plátky pokrájené jablko dejte do velké mísy.
  2. V malé misce vyšlehejte řepkový olej, citrónovou šťávu, med, dijonskou hořčici a čerstvé oregano.
  3. Zálivkou přelijte salát a hned podávejte



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,20g
  • Sacharidy:

    176,00g
    • Cukry:

      90,00g
  • Tuky:

    116,10g
  • Vláknina:

    49,00g

Aktivita pro spálení: 205 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hlávkový salát s hroznovým vínem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat