Prostreno.cz

Pangasius s limetkovou salsou

ryba pečená v troubě s cherry rajčaty
Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 152 kJ / 36 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy4g
tuky2g

Ingredience na

  • 500-600 g pangasia AQ - 4 filety
  • 1 ks citron
  • 8 stroužků česneku AQ
  • sůl a mletý pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 ks červená cibule - nasekaná najemno
  • 1 ks červená chilli paprička - nasekaná najemno
  • 2 lžičky cukru
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • K podávání
  • 300 g cherry rajčat AQ
  • pažitka AQ

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Rybí filety dejte do mísy, přidejte lžíci jemně nastrouhané citrónové kúry a dvě lžíce citrónové šťávy, sůl , pepř a opatrně promíchejte.
  3. Pak filety naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přidejte česnek a cherry rajčátka, zakapejte olejem a pečte patnáct minut.
  4. Na limetkovou salsu promíchejte v misce cibuli, chilli papričku, cukr a limetkovou šťávu.
  5. Rybu podávejte s pečenými rajčátky, česnekem, posypanou salsou a čerstvou pažitkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pangasius s limetkovou salsou

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat